Meld deg på vår nyhetsbrev og få 10% rabatt på din første bestilling!

Du vil motta nyhetsbrev med alle våre gode tilbud og nyheter i 
fremtiden.

Rabattkoden er sendt per. e-post

Kjøpsbetingelser

Beskyttelse av data
Registrering av dine personlige opplysninger blir alltid behandlet etisk korrekt av Nail4you. Nail4you er godkjent av Datatilsynet. Vi betrakter dine personlige data som en tillitssak.

I Nail4you gir vi ingen oppysninger videre til 3. part. Du risikerer altså ikke at vi selger opplysninger eller bruker dem til andre formål enn for å kunne levere ordren til deg. Når du skal gjennomføre en bestilling, er det en rekke opplysninger du må gi, nemlig navn, adresse, telefonnummer og epost.

Disse opplysningene er kun til bruk for levering av ordren. Opplysningerne gjemmes til bruk for bokføring. Når du betaler med Dankort eller andre typer kredittkort i Nail4you er dine data beskyttet med en sikkerhetsmetode som heter SSL. Dette betyr at dine data er kryptert og ikke kan komme uvedkommende i hende. Nail4you oppbevarer ikke kundenes Dankortoppysninger, men formidler kun den kontakten til PBS som er avgørende for at vi kan heve det beløp som er lik med betaling for den avgitte ordre og det av deg som kunde godkjente beløp.

Bestilling og avbestilling
Det er mulig å bestille online via ordreformularet i Nail4you. Bestilling kan også skje pr telefon: +45 70223366 alle hverdager melloem kl 10.00 og 14.00. Ved bestilling av varer i postoppkrav, sender Nail4you en ordrebekreftelse til den epostadresse du har angitt og ringer som kontroll til det telefonnummeret du likeledes har angitt. Du bør oppbevare ordrebekreftelsen i tilfellet du vil kontakt oss på et senere tidspunkt. Ved betaling med Dankort, andre kredittkort eller annden forskuddsbetaling, blir ordren ekspedert når betaling er registrert i Nail4you.

Nail4you ekspederer i størt mulig grad ordrer samme dag, evt. i løpet av 1-2 dager. Derfor bes det om at eventuelle avbestillinger også gjøres så raskt som mulig for å unngå, at varen allerede er sendt.

Alle ordrer som er foretatt i Nail4you innen klokken 12.00 på hverdager prøver vi å ekspedere samme dag. Du kan likevel rekke å avbestille, hvis du ringer innen 13.00 på telefon 70223366. Avbestilling av en ordre kan også skje ved å skrive en epost til info@nail4you.dk

Det vil hjelpe på behandlingen av en avbestilling hvis du gir oss ditt ordrenummer. Ordrenummeret får du via den eposten som du mottar straks etter at bestillingen din er registrert.

Betalingsmuligheter
I Nail4you kan du betale på flere måter. Dermed kan du velge den betalingsform som passer deg best. De forskjellige betalingsformer medfører forskjellige frakt-/administrasjonsomkostninger.

Betaling via Dankort, VISA, MasterCard, e-Dankort, Diners, American Express, JCB og VISA Elektron
Betaling med disse kort på nettet er en hurtig og sikker måte å betale sine varer på. Det danske systemet for betaling via kredittkort er blant de beste i verden. Når der betales med kreditkort, kreves det et gebyr. Dette gebyret pålegges normalt mottaker, men hos Nail4you betaler vi dette gebyret.

Disclaimer
Når du handler Nail4you aksepterer du som kunde samtidig våre samlede kjøpsbetingelser.

Forsendelse
Bestillinger mottatt på hverdager innen kl. 12.00 ekspederes samme dag. Vi sender alltid i fra Danmark.

Angre & angrefrist
Angrer du på kjøpet innen 14 dager og ønsker å returnere en vare, kan du sende den til:

Nail4you
Halsskov Torv 2
4220 Korsør
Danmark

I tillegg må du vedlegge opplysninger som gjør det mulig for oss å identifisere deg. Det vil si at du må huske å angi navn, adresse og telefonnummer. Hvis du har gjemt på fakturaen, kan du også gjerne sende med en kopi av denne. Du må også huske å angi konto- og registreringsnummer til banken, så vi kan overføre pengene til deg.

Tilbakelevering dersom du anger skal skje i ubeskadet originalemballasje. Er emballagen skadet, kan vi trekke fra inntil 50 % av varens verdi. Sørg derfor for at den sendes forsvarlig til oss. Når du har sendt en vare i retur til Nail4you krediterer vi den og setter inn pengene på din konto senest 8 dager etter mottakelsen.

Fraktpriser
Forsendelse med Postdanmark pris 106 kr.

Garanti
Alle produkter / varer solgt i Danmark via vår onlinebutikk, selges i henhold til gjeldende Norsk lov. Kjøpslovens § 83 sikrer forbrukeren 2 års garanti på alle produkter. Alle virksomheter,herunder internettbutikker, må således gi kunden 2 års garanti på solgte produkter.

Ordrebekreftelse
Når du har bestilt varer i Nail4you mottar du en ordrebekreftelse via epost Dette er ditt bevis på at vi har registrert din ordre, samt vår aksept av at det er inngått en avtale om at vi skal levere varer til deg. En korrekt mailadresse må angis for at du skal kunne få denne bekreftelsen.

Ordrebekreftelsen inneholder opplysninger om dine valg av betalingsform, hvilke varer som er bestillt og den samlede pris inklusiv fraktomkostninger.

Momsfri
Alle forsendelser bliver sendt fra Danmark og der skal derfor betales Toll/MVA af din order
Vi sender ikke varer på utførsel. Dvs. at alle ordrer sendes / betales inkl. dansk moms, som du kan søke om å få tilbake i ditt eget land, ved å rette en henvendelse til toll- og skattemyndighetene.

Priser
Alle priser i Nail4you er inklusiv 25 % moms. Administrasjon og ffraktomkostninger er avhengig av hvordan du ønsker åt betale og vil fremkomme når betalingsform velges.

Reklamasjon
Har du en defekt vare som er kjøpt via Nail4you kan du inn 2 år fra du har mottatt varen returnere den til oss og få en ny vare:

Nail4you
Halsskov Torv 2
4220 Korsør
Danmark

Du kand da sende varen til oss i løpet av 'rimelig tid'. Det vil både for deg og oss være hensigtsmessig å få en defekt vare byttet så raskt som mulig.

Garantien omfatter alle produksjonsfeil eller feil som oppstår som følge av NORMAL bruk av varen. Dette omfatter ikke naturlig slitasje, feil bruk av varen eller lignende og heller ikke skader som omfattes av forsikringer eller lignende.

Risiko ved bruk
Risiko ved bruk av varer kjøpt i Nail4you overtas av deg som forbruker på leveringstidspunktet.


Accept Site use cookies